Фаршировані перці

Другі страви

Фаршировані перці
Сметана200 гФарш яловичина зі свининою400 г
Лук сріблистий (білий)1 шт.Морква1 шт.
Перець солодкий жовтий3 шт.Перець солодкий червоний3 шт.
Часник2 зубТоматна паста150 г
Рис100 г

Опис рецепта - Фаршировані перці:
Сьогодні перший раз готовила блюдо. Смачно й швидко
Крок 1:



Фаршировані перці - готування
Сметана200 г
Фарш яловичина зі свининою400 г
Лук сріблистий (білий)1 шт.
Морква1 шт.
Перець солодкий жовтий3 шт.
Перець солодкий червоний3 шт.
Часник2 зуб
Томатна паста150 г
Рис100 г

Дрібно шаткуємо лук і трьом морквину на дрібній тертці, а часник давимо на чеснодавке. А тепер обсмажуємо лук і часник, коли лук прийме золотавий колір додаємо морква. Поки готується пережарка, готовимо перці до фарширування. Ну от пережарка готова, змішуємо її з фаршем і заздалегідь звареним рисом.
Крок 2:



Фаршировані перці - готування

Додаємо 2 ложки сметани, солимо й перчимо по смакові й фаршируємо наші перчики. У каструлі, якої будемо гасити перці, змішуємо сметану, томатну пасту й пережарку. І укладаємо туди перці, заливаємо водою практично до самого верху. Гасимо під закритою кришкою 30 хв, виключаємо й залишаємо на 10 хв

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок