Яловичина на горілці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
М'ясо

найстаріший спосіб приготування м'яса полягає в його практичній відсутності. Нам стало так звично смажити, запікати і варити продукти, що найбільш природний спосіб обробки — в'ялення — відійшло на задній план.


Вяленье м'яса буває різним, але редакція «Зі Смаком» вирішила зупинитися на найпростішому і економний спосіб, багато в чому нагадує приготування гравлакса (сира риба в маринаді) на французький манер. По суті, це просто маринована в горілці яловичина, приправлена відповідними спеціями.


Інгредієнти


Яловичина
1 кг

Приготування

  • 1Застелите ємність відкритим пакетом. У пакет насипте сіль, цукор, перець, налийте горілку і масло. Перемішайте маринад.
  • 2Кусок м'яса (бажано без жилок) покладіть в пакет, обваляйте в маринаді і зав'яжіть пакет.
  • 3Оставьте м'ясо в холодильнику на 3 дні, перевертаючи його один-два рази в день, щоб воно добре просочилося маринадом.
  • 4Достаньте м'ясо. Не обполіскуйте його, а просто протріть паперовим рушником. Дайте йому трохи підсохнути і насолоджуйтесь простий і смачною закускою!

  • Маринована яловичина може дуже довго зберігатися, і вона однаково смачна як у ледь приготованому вигляді, так і в придержанном. Ця закуска в сто разів краще звичної нарізки з салямі, а подавати її рекомендуємо з яєчним або сметанним соусом. Ще один важливий момент: протягом зберігання м'яса не забувайте його зрідка перевертати, щоб воно не подсыхало зверху і не відволожується знизу. А які рецепти вяленья знаєте ви?

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок