М'ясні кульки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Закуски
М'ясо

За традицією закуска — перша страва обіду або вечері. У західних країнах їй приділяють таку ж увагу, як і основному, підбираючи найкращі продукти та роздумуючи над подачею. У нас же з невідомих причин вважають, що можна обійтися звичайним салатом або канапе. А навіщо морочитися? Але що, якщо ми скажемо вам, що можна подати щось приголомшливе без зусиль...


Фарш із зеленню в шубці з лука і бекону — не те, що зустрінеш на кожному столі. Ми звикли подрібнювати цибулю, обсмажувати або маринувати. І так виходить, що 80 % його важко розпізнати. Та й навіщо, адже це не основний інгредієнт. А даремно! При наявності парочки цибулин, невеликої кількості фаршу і бекону можна приготувати закуску, яка підкорить кожного!


Інгредієнти


Цибулю
2 шт.

Приготування

  • 1Измельчите петрушку. Змішайте її з фаршем і яйцем. Додайте спеції.
  • 2Очистите цибулю. Зробіть глибокий надріз в овочі так, щоб розібрати його по верствам.
  • 3Сделайте коржик з частини фаршу. Помістіть кубик сиру в центр коржі. Поверніть кульку. Покладіть кульку в цибулину.
  • 4Оберните кулька смужками бекону і запровадити на шпажку.
  • 5Застелите деко пергаментом. Надішліть запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 °С.


  • Не забудьте полити кульки томатним соусом, тоді закуска стане ще яскравіше, смачніше й пікантніше. Від бажаючих спробувати не буде відбою, а ви, як господиня дому, будете приймати компліменти весь вечір. Обов'язково збережіть цей чудовий рецепт і діліться враженнями в коментарях.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок