Швидкий маринад для шашлику - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо
На грилю

Вже квітень, а це значить, що вже пора відкривати сезон пікніків і, звичайно ж, шашлику. Це блюдо просто неможливо не любити, особливо якщо ви вмієте приготувати його так, що навіть відпочиваючі поруч люди просять поділитися рецептом.


Ми підготували для вас прекрасний маринад, завдяки якому м'ясо буде соковитим і ніжним, а приготується в 2 рази швидше звичайного. Для цього достатньо маринувати його всього 40 хвилин.


Інгредієнти


Свинина
2 кг

Приготування

  • 1Возьмите емальований посуд і налийте в неї рослинне масло.
  • 2Насыпьте приправи і сіль.
  • 3Очистите цибулю і наріжте його четвертинками, хвостики не обрізайте. Саму маленьку цибулину наріжте, посоліть і видавіть з нього сік. Додайте весь цибулю і цибульний сік в маринад.
  • 4Нарежьте свининою ошийок великими шматками, якщо берете баранину, то краще різати дрібніше.
  • 5Отправьте м'ясо в маринад і гарненько вимісіть його. Цибулини, які опинилися на поверхні, поверніть зрізами до м'яса і притисніть.
  • 6Оставьте м'ясо на 40 хвилин.
  • 7Промаринованное м'ясо настроміть на шампур, чергуючи його з цибулею. Тепер можете смажити.

  • Цей чудовий маринад виручить вас в будь-якій ситуації. У вас вийде неймовірно смачний шашлик! М'ясо, замариноване таким чином, може зберігатися цілих 3 дні навіть при 25 градусах. Приємного апетиту!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок