Курячі шлунки по-корейськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка

Корейські страви користується у нас великою популярністю. Практично всі люблять моркву і буряк по-корейськи. Ми хочемо поділитися з вами ще одним чудовим рецептом, який прийшов до нас з цієї країни.


Курячі шлуночки по-корейськи — це дуже незвичайне і смачне блюдо, спробувавши яке ваші рідні попросять добавки. Урізноманітніть свій раціон і приготуйте курячі шлунки вже сьогодні.


Інгредієнти


Курячі шлунки
1 кг

Приготування

  • 1Очистите шлунки від плівки і відваріть, для цього вам буде потрібно приблизно 1,5 години.
  • 2Готовые шлуночки наріжте тонкими пластинами.
  • 3Лук обсмажте на соняшниковій олії. Очистіть часник пропустіть через прес.
  • 4К нарізаним шлунків додайте цибулю, часник, соєвий соус і оцет. Всі інгредієнти, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  • 5Отправьте блюдо в холодильник. Залиште на 5-6 годин, щоб дати можливість шлунків гарненько замаринуватися.

  • Вітаємо, ласощі з курячих шлунків готово! Сподіваємося, що це оригінальне блюдо вам сподобається. Поділіться рецептом зі своїми подругами, щоб вони теж змогли оцінити шедеври корейської кухні!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок