Гречка з грибами в горщику - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Крупи

Гречка з грибами — вже смакота, а ось гречка, приготована в горщиках, — це щось! Всі компоненти страви в горщику нудяться, збагачуючи один одного ароматами, каша виходить суперраспаренной і апетитною. Додайте до цієї пісні смаку хрустку сирну скоринку — отримаєте блюдо, гідне королівської трапези.


Приготуйте гречку з грибами в горщиках — вас чекає смачне відкриття. Просте блюдо, яке наповнює нереальним ароматом і кухню, і прилеглі території...


Інгредієнти


Гречка
400 г

Приготування

  • 1Гречку промийте, відваріть в каструлі до напівготовності. Не забудьте посолити.
  • 2Нарежьте дрібно цибулю, обсмажте в невеликій кількості рослинного масла. Додайте в сковороду подрібнені гриби і часник, поперчіть і смажте на середньому вогні ще хвилин 5.
  • 3Разложите по горщикам кашу і гриби, не забувши помістити в кожний по шматочку вершкового масла. Зазначене кількість інгредієнтів розрахована на 4 середніх горщика.
  • 4Тертый сир змішайте зі сметаною, додайте подрібненої зелені за смаком і викладіть поверх гречки.
  • 5Сделайте з фольги кришечки для горщиків (якщо немає керамічних кришок), накрийте горщики і помістіть в холодну духовку. Розігрійте її до 200 градусів і готуйте гречку спочатку 20 хвилин, потім, знявши кришки, залиште горщики ще на 10 хвилин.

  • Дивним чином сама звичайна каша, приготовлена в горшку, перетворюється на частування, гідне святкового столу. Готуйте із задоволенням, не забувайте ділитися рецептами з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок