Капустяні оладки з житнім борошном - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Овочі

Вирішивши відвідати подругу, зателефонувала дізнатися, необхідно взяти чогось до чаю. Зраділа, коли вона попросила захопити пачку сметани, обіцяючи пригостити новим блюдом. Значить, мою кулінарну зошит чекає поповнення!


Як же я здивувалася, виявивши на столі звичайні деруни. Виявилося, що апетитні на вигляд і дуже ароматні оладки зроблені не з картоплі, а з білокачанної капусти! До чого ж вони були смачні... Випросила рецепт спеціально для читачів «Зі Смаком».


Інгредієнти


Капуста білокачанна
700 г

Приготування

  • 1Капусту дрібно наріжте або подрібніть в блендері.
  • 2Всыпьте борошно і влийте половину зазначеної порції води, додайте яйце, сіль і перець. Гарненько перемішайте інгредієнти до повного зникнення грудочок.
  • 3Затем влийте решту воду і ще раз перемішайте.
  • 4Разогрейте на сковороді рослинне масло. Викладайте оладки столовою ложкою і обсмажуйте з двох боків до появи рум'яної скоринки.
  • 5Готовые вироби викладіть на серветку для видалення зайвого жиру.

  • Подавайте ароматне капустяне ласощі зі сметанним соусом. Для його приготування змішайте сметану, пропущений через прес часник, сіль, перець і дрібно нарізаний кріп. Смакота! Не забудьте порадити рецепт друзям, натиснувши «Поділитися».

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок