Картопля по-королівськи готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо

Не проходьте повз цього рецепту, навіть якщо ви знаєте 100 різних варіацій приготування картоплі! З запалі з жару з духовки представляємо картопля по-королівськи — страва з простих інгредієнтів, але, повірте, незрівнянного смаку. Ситний вечеря вихідного дня, ефектне гаряче для святкового столу — це частування завжди до двору.


М'ясо для страви — не обов'язково строго свинина. Підійде і яловичина, індичка, курка. Пересушити нічого не вдасться, так як м'ясо буде готуватися під шубою, соковитою і ароматною. Смак вийде цікавіше, якщо для змащування м'яса використовувати не звичайну пастоподібну гірчицю, а в зернах. Або ж взагалі замінити її на розпарений чорнослив без кісточок. Як вам ідея?


Інгредієнти


Картоплю
800 г

Приготування

  • 1Свинину промийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте скибочками середньої товщини. Злегка відбийте, посоліть, поперчіть, злегка вдавлюючи крупинки в м'якоть.
  • 2Жаропрочную форму змастіть соняшниковою олією, викладіть в неї м'ясо в один шар так, щоб шматочки були розташовані досить щільно один до одного. Змастіть свинину гірчицею. Поверх гірчиці викладіть цибулю, нарізану тонкими півкільцями.
  • 3Очищенный картоплю наріжте скибочками і викладіть на цибульний шар. Посоліть, поперчіть і посипте тертим сиром, зверху розподіліть сметану.
  • 4Форму запечатайте фольгою, відправте в духовку і запікайте 30 хвилин при 180 градусах. Потім зніміть фольгу і підрум'яньте ще протягом 15 хвилин до золотистої скоринки. Перед подачею посипте подрібненим кропом.

  • Лайфхак від «Зі Смаком»: процес приготування відбивних піде швидше, якщо шматочки м'яса розмістити між двома шарами поліетилену. І кухня чистіше, шматочки акуратніше. Якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок