Пиріг з малиною і сиром - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Коли ягідний сезон у розпалі, з засіків дістаються кулінарні рецепти не тільки заготовок на зиму, але і пишних солодких пирогів. Їх можна піч, використовуючи заморожені плоди, але зі свіжою ароматною малиною або смородиною виходить зовсім інша випічка. Тому, влітку ласуни просто зобов'язані встигнути спробувати сирно-ягідний пиріг.


У запропонованому десерті соковита малина поєднується з корисним сиром і листковим дріжджовим тістом, яке можна придбати в багатьох магазинах або зробити самому за рецептом від «Зі Смаком». Ставте чайник і почнемо!


Інгредієнти


Листкове тісто
500 г

Приготування

  • 1Тонко розкачайте тісто і застеліть їм деко, сформувавши бортики. Відправте його в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин.
  • 2С допомогою міксера змішати сир з цукром і вершками до однорідної консистенції.
  • 31 стакан малини засипте половиною цукрової пудри, поставте на повільний вогонь і проваріть для отримання сиропу.
  • 4 корж викладіть сирну масу, залийте сиропом, викладіть залишилася малину, присипте решті пудрою. Подавайте пиріг до столу!

  • Ароматний, яскравий і ситний пиріг змітається зі столу так само швидко, як і готується. Відмінний варіант для вечірнього чаювання! Обов'язково збережіть рецепт в закладках!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок