Шашлик в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо

Якщо ви хочете побалувати себе смачненьким шашликом, але часу, щоб поїхати на природу у вас немає, не варто сумувати. Є чудовий вихід з цієї ситуації. Потрібно просто приготувати м'ясний делікатес в духовці.


Незважаючи на те, що м'ясо не буде пахнути димком, воно вийде неймовірно смачним і соковитим. Весь секрет цієї страви — у цибулевої подушці. До речі, якщо ви не любите свинину, замініть її яловичиною. Вийде також дивовижно. Однозначно варто приготувати!


Інгредієнти


Свинина
1 кг

Приготування

  • 1Хорошо вимийте, обсушіть і наріжте м'ясо шматочками. Додайте чорний мелений перець, приправу для м'яса, 1 ст. л. столового яблучного оцту і лимонний сік.
  • 2Хорошо перемішайте м'ясо рукою. Залиште маринуватися на кілька годин у холодному місці.
  • 3Также потрібно замаринувати цибулю. Наріжте його кільцями, додайте 2 ст. л. оцту, цукор і воду. Залиште на годину.
  • 4Возьмите рукав для запікання. Викладіть на дно підготовлений цибулю.
  • 5Сверху — м'ясо. Зав'яжіть рукав. Зробіть 3 проколу у верхній частині пакета.
  • 6Предварительно розігрійте духовку до 200 °С. Відправте м'ясо на 50 хвилин. Потім дістаньте його, розріжте рукав і поставте в духовку ще на 20-30 хвилин. Так м'ясо отримає апетитну скоринку. Уважно стежте за м'ясом, так як духовки у всіх різні.

  • Такий апетитний шашлик в духовці нагадає вам про літніх сонячних днів, проведених на природі. А ще зекономить купу часу. Господині, скоріше записуйте рецепт і діліться ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок