Хашлама з яловичини з картоплею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо
Овочі

Хашлама — досить відоме блюдо народів Кавказу, яке готується найчастіше з ягнятини або з телятини і овочів. Його складно віднести і до перших, і до других страв. Головна перевага хашлама — простота в приготуванні: достатньо скласти всі інгредієнти в один казан і поставити їх готуватися на вогонь.


Для приготування хашлама вибирайте м'ясо на кістці, так страва буде більш наваристим. А овочі краще вибрати м'ясисті, щоб отримати більше соку. Спробуйте приготувати це ситне блюдо, і воно підкорить ваше серце!


Інгредієнти


Яловичина
1 кг

Приготування

  • 1Мясо промийте і наріжте досить великими шматками.
  • 2Очистите і наріжте цибулю великими часточками.
  • 3Картофель очистіть і також наріжте великими часточками.
  • 4В казан або каструлю з товстим дном викладіть спочатку м'ясо, потім цибулю.
  • 5Нарежьте великими часточками помідори, перець очистіть і наріжте його соломкою.
  • 6На м'ясо викладіть помідори, потім перець, а після картоплю. За бажанням можна повторити шари.
  • 7Залейте овочі і м'ясо водою, щоб вона ледь покривала продукти. Додайте сіль і перець за смаком, накрийте кришкою, поставте на повільний вогонь і ставте на 2,5–3 години.
  • 8Подавайте хашламу з зеленню і подрібненим часником.

  • От і все! Більш ледачого страви кавказької кухні вам не знайти. Спробуйте приготувати хашламу за рецептом від «Зі Смаком» і поділіться способом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок