Шоколадний торт з кремом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти
Торти

Цей класичний тришаровий торт ну дуже шоколадний, що не може не радувати всіх ласунів. Але при цьому він зовсім не нудотний, тому сподобається абсолютно всім.


Даний рецепт призначений для тих господинь, які вміють готувати і не бояться витратити час. Результат коштує вкладених сил, повірте!


Інгредієнти


Вершкове масло
18 ст. л.

Приготування

  • 1Разогрейте духовку до 190 градусів. Змастіть три круглі форми для випічки маслом. Викладіть в них пергамент, який потрібно також змастити олією. Присипте пергамент злегка борошном.
  • 2В великій мисці змішайте гарячу воду, какао і сметану. Залиште охолоджуватися на 10 хвилин.
  • 3В іншу миску просійте борошно з розпушувачем. Всипте 0,5 ч. л. солі.
  • 4В чашу міксера покладіть 12 ст. л. розм'якшеного масла. Збивайте близько 7 хвилин. Додайте цукор і продовжуйте збивати до утворення легкої і повітряної маси. Додайте яйця і повторіть процедуру. Покладіть ванілін і включіть міксер ще на 30 секунд. Потім — борошняну і шоколадну суміш. Розмішайте.
  • 5Выливайте у форми получившеюся масу. Розрівняйте поверхні. Випікайте 35-40 хвилин до сухої зубочистки.
  • 6Выложите коржі на решітку і дайте їм охолонути.
  • 7Затем кожен корж змастіть кремом. Для його приготування змішайте шоколад, 6 ст. л. масла, розчинна кава і 0,5 ч. л. солі. Поставте каструльку з вершками на вогонь, підігрійте і додайте шоколадну суміш. Перемішайте, поки шоколад повністю не розтане. Охолоджуйте мінімум 2 години. Збийте суміш міксером.
  • 8Намазывайте крем на шкіри, викладаючи їх по черзі. Залиште на верх торта і його краї трохи крему.

  • Якщо ви подасте це шоколадне ласощі разом з морозивом і листочком м'яти, буде ще смачніше. Приємного апетиту!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок