Суп із сушених білих грибів

Обід, Перші страви, Супи

Суп із сушених білих грибів
Вода2 лСушені гриби70 г
Перлова крупа70 гСоняшникове масло рафіноване1 ст. л.
Морква1 шт.Лук1 шт.
Картопля6 шт.Помідори черри6 шт.
Часник3 зубПетрушка7 стьоб
Перець запашний1 ч. л.Перець чорний мелений1 ст. л.
Сіль по смаковіСметана1 ст. л.

Опис рецепта - Суп із сушених білих грибів з перловкою.:
Класичний рецепт із сушених грибів з перловкою. Смачно
Крок 1:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Вода2 л
Сушені гриби70 г

Попередньо замочити сушені гриби в холодній воді на годину. Далі злити воду й перекласти в каструлю. Додати воду й варити до кипіння. Потім перемкнути на повільний вогонь.
Крок 2:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Перлова крупа70 г

Попередньо замочити перловку в холодній воді, можна на ніч. Далі промити перловку й додати до грибів у бульйон.
Крок 3:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Соняшникове масло рафіноване1 ст. л.
Морква1 шт.

Тим часом, нарізати морква кубиками. Обсмажити на рослинній олії.
Крок 4:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Лук1 шт.

Нарізати лук і додати до моркви. Обсмажити до золотавого кольору або коли лук стане м'яким.
Крок 5:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Картопля6 шт.

Крупно нарізати картопля й додати в бульйон.
Крок 6:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування

Обсмажені городин додати в бульйон.
Крок 7:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Помідори черри6 шт.

Нарізати помідори навпіл і додати в бульйон. Можна попередньо обсмажити із часником.
Крок 8:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Часник3 зуб

Нарізати часник і додати в бульйон або обсмажити попередньо з помідорами.
Крок 9:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Петрушка7 стьоб

Нарізати зелень. Додати в бульйон петрушку.
Крок 10:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Перець запашний1 ч. л.
Перець чорний мелений1 ст. л.
Сіль по смакові

Змолоти перець і додати в бульйон. Додати сіль по смакові.
Крок 11:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування

Готовити на повільному вогні до готовності картоплі й перловки. Виключити суп, зняти з вогню й дати настоятися.
Крок 12:



Суп із сушених білих грибів з перловкою. - готування
Сметана1 ст. л.

Налийте суп у тарілку й додайте сметани. Приємного апетиту

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок