Рибні палички

Страви з риби

Рибні палички
Тилапия3 шт.Сіль по смакові
Перець чорний мелений по смаковіЯєчний білок2 шт.
Сухарі панірувальні1,5 ст.Пармезан60 г

Опис рецепта - Рибні палички:

Филе тилапии, покрите яєчними білками, обвалене в сухарях з пармезаном і спеціями й запечене в духовці.


Крок 1:

Розігріти духовку до 230С.


Крок 2:

Покласти ґрати на лист і побризкати антипригарным спреем.


Крок 3:



Рибні палички - готування
Тилапия3 шт.
Сіль по смакові
Перець чорний мелений по смакові

Розрізати філе тилапии навпіл уздовж, потім поперек, щоб вийшло по 4 палички з кожного. Посипати сіллю й перцем.


Крок 4:
Яєчний білок2 шт.

Збити яєчні білки в мисці.


Крок 5:
Сухарі панірувальні1,5 ст.
Пармезан60 г

В іншій мисці змішати сухарі з тертим пармезаном, додати по 0.5 ч. ложки солі й перцю й ретельно перемішати.


Крок 6:



Рибні палички - готування

Занурити кожну рибну паличку в яєчні білки, потім ретельно обваляти в сухарях.


Крок 7:



Рибні палички - готування

Покласти на ґрати й побризкати маслиновим маслом.


Крок 8:



Рибні палички - готування

Запікати 10 хвилин, потім перевернути й запікати ще 10 хвилин. Дістати й подавати гарячими.


Джерело: www.howsweeteats.com

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок