Печиво з яблуками - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Випічка
Десерти
Дитячі страви

За цим рецептом можна спекти великий пиріг, але чудова випічка в мініатюрі набагато смачніше. І в першу чергу тому, що начинка не втрачає свої смакові якості і соковитість, так як цілісне печиво не треба різати.


Наповнювач можна зробити зі свіжих яблук або яблучного варення, джему. Але обов'язково додайте корицю! Печиво з ароматною начинкою та хрусткою тестом — чудове доповнення до чаю, плед і дощового вечора. Зазвичай печуть цю солодкість восени або взимку, але і в середині спекотного літа хочеться побалувати себе такою неперевершеною ніжністю.


Інгредієнти


Кукурудзяний крохмаль
1 скл.

Приготування

  • 1Яблоки очистіть від шкірки і серцевини, наріжте дрібними кубиками, засипте 5 ст. л. цукру, перемішайте і викладіть в сковороду, поставте її на повільний вогонь із закритою кришкою.
  • 2В це час замісіть тісто: збиті яйця змішайте з розм'якшеним вершковим маслом, цукром і сметаною, всипте крохмаль.
  • 3Отдельно просійте борошно, додайте розпушувач і сіль, змішайте з яєчно-масляною сумішшю і соняшниковою олією.
  • 4Заместите круте тісто і відправте його в холодильник на 10 хвилин.
  • 5Яблоки викладіть в миску, пам'ятайте товкачиком, додайте подрібнені горіхи і корицю.
  • 6Тесто розділіть на дві частини і розкачайте. Чайною ложкою викладіть начинку на одну половину тіста.
  • 7Накройте другою частиною і видавіть готові «пиріжки».
  • 8Края з'єднайте виделкою. У верхній частині печива зробіть хрестоподібний надріз.
  • 9Выложите вироби а деко, застелений пекарської папером, і випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

  • Хрустке ласощі з приємною кислинкою дуже сподобається дорослим, а діти із задоволенням візьмуть участь у його виготовленні! Відмінний рецепт для вихідних, який варто зберегти в закладках.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок