Баклажани з курячим філе - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка
На грилю
Овочі

Як правило, з настанням весни ми часто вибираємося на природу з друзями і готуємо на відкритому вогні різні страви. Звичайний шашлик з м'яса вже порядком набрид, тому варто поекспериментувати з овочами.


«Зі Смаком» пропонує вам спробувати досить оригінальний рецепт приготування курячого філе з баклажанами. Ніжне м'ясо курки чудово поєднується з цим овочем.

Особливої пікантності страві додає медовий маринад. Такі баклажани можна готувати як на природі, так і вдома в духовці. Це вдале поєднання смаку точно надовго запам'ятається!


Інгредієнти


Куряче філе
1 шт.

Приготування

  • 1Для початку приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус з соком лимона, мед, оливкова олія, додайте солодку паприку, перець.
  • 2Куриное філе наріжте невеликими шматочками товщиною приблизно 1 см
  • 3Маринуйте м'ясо мінімум годину.
  • 4Тем часом помийте баклажан, наріжте його кільцями товщиною 1 см, посоліть і залиште на 40 хвилин.
  • 5Промойте баклажан, з допомогою серветки або паперового рушника видаліть зайву вологу. На дерев'яні шпажки або шампури нанизуйте по черзі шматочки філе і баклажана. Загорніть шашлик у фольгу.
  • 6Если ви готуєте в духовці, запікайте баклажани 35-40 хвилин при температурі 200 градусів. На мангалі або вугіллі таке блюдо готується близько 25 хвилин.

  • Сподіваємося, що це соковите, ароматне м'ясо не залишить вас байдужим. Поділіться рецептом апетитного шашлику з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок