Буряк з горіхами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Закуски
Овочі
Салати

Глазурована буряк з волоськими горіхами і зеленим цибулею — дуже смачна страва, високо оцінена шанувальниками смачної і корисної їжі. Всім, хто стежить за своїм здоров'ям і вагою, присвячується!


Хрусткі волоські горіхи підкреслять насолода і ніжність буряків, а зелений лук додасть не тільки апетитний вигляд страви, але і додасть весняної свіжості.


Інгредієнти


Буряк
450 г

Приготування

  • 1Разогрейте духовку до 180 градусів.
  • 2Поместите нарізану на чотири частини буряк у велику каструлю об'ємом 3-4 літра, додайте сіль, цукор і масло. Налийте стільки води, щоб вона покрила буряк (близько 2 склянок).
  • 3Варите буряк на великому вогні, періодично струшуючи, поки рідина не загусне, а буряк не станемо м'якою. Якщо глазур загусне раніше готовності буряків, налийте ще 0,5 склянки води і залиште доварюватися.
  • 4Измельченные горіхи відправте підсмажитися в духовку на 8-10 хвилин до появи аромату і більш темного відтінку.
  • 5Уменьшите вогонь під буряком, додайте горіхи і перемішайте. Прикрасьте блюдо зеленою цибулею. Приємного апетиту!

  • Глазурована буряк з волоськими горіхами і зеленим цибулею — не тільки салат, відмінно доповнює гарніри, але і хороша заміна повноцінного прийому їжі для бажаючих схуднути. Обов'язково розкажіть про нього подругам, які дотримуються дієти.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок