Млинцевий пиріг - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Закуски
Курка

Млинці з різною начинкою завжди користувалися популярністю у наших хазяєчок: вони завжди виходять поживними, а всередину можна покласти будь-які залишки продуктів, щоб вони не встигли зіпсуватися. До того ж, домашні завжди без розуму від них.


Але ще смачніше вийде, якщо приготувати з фаршированих млинців цілий пиріг! Він буде виглядати більш презентабельно, а головне — у нього з'явиться хрустка скоринка.


Інгредієнти


Курка
600 г

Приготування

  • 1Смешайте півлітра молока, 2 яйця, борошно, 2 ст. л. соняшникової олії і щіпку солі. Спечіть млинці.
  • 2Отварите курку (краще вибрати стегно або інші частини з кісточкою), наріжте дрібними кубиками. Подрібніть цибулю і печериці, обсмажте, змішайте з м'ясом. Посоліть і поперчіть.
  • 3Выложите начинку на млинці, щільно скрутіть.
  • 4Выстелите форму млинцями без начинки, щоб краї звисали, викладіть фаршировані млинці.
  • 5Накройте звисаючими краями. Збийте яйця, що залишилися з молоком, залийте сумішшю пиріг. Посипте панірувальними сухарями, зверху розкладіть шматочки масла. Запікайте 25-30 хвилин при 180 градусах.


  • Злегка остудіть, наріжте і подавайте зі сметаною або іншим соусом. Обов'язково приготуйте цей ситний пиріг і його поділіться рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок