Торт з капустою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Закуски

Качан капусти — полотно для кулінарної творчості! З нього можна приготувати голубці, пикантый бігос, шніцелі і навіть торт. Про останній ми вам сьогодні розповімо.


Приготувати ситну закуску з капусти не складе труднощів, якщо в холодильнику знайдуться інгредієнти для салату «Білочка», борошно, сметана і зелень. Виходить чудовий несолодкий торт з приємною остринкой і ніжними коржами.


Інгредієнти


Капуста білокачанна
700 г

Приготування

  • 1Капусту дрібно нашаткуйте, посоліть і пам'ятайте руками, залиште хвилин на 10.
  • 23 яйця змішайте з половиною борошна, посоліть і влийте в миску з капустою. Частинами додайте решту борошно, поки тісто не набуде консистенції як на оладки.
  • 3Разогрейте сковороду з соняшниковою олією. Викладіть 4 ст. л. тесту, розрівняти по всій поверхні сковороди. Обсмажте млинці з двох сторін по 2-3 хвилини на повільному вогні.
  • 4Выложите млинці на тарілку, дайте охолонути. Тим часом відваріть решта яйця круто, остудіть і очистіть.
  • 5Натрите на тертці яйця, твердий сир і плавлений сирок. Все з'єднайте (залиште трохи твердого сиру на прикрасу), додайте пропущений через прес часник, дрібно нарізану зелень і сметану, перемішайте.
  • 6Смажьте кожен капустяний блін начинкою, прикрасьте сметаною, твердим сиром і зеленню.


  • Подавати закуску до столу можна відразу, але краще дати капустяним коржам трохи просочитися начинкою. Беріть рецепт собі на замітку і не забувайте ділитися корисною інформацією з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок