Цибулевий суп по-французьки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
М'ясо
Супи

Класичний французький цибулевий суп готується на основі яловичого бульйону під скоринкою з хліба і розплавленого сиру. Це перше блюдо виходить по-особливому ароматним завдяки пассерованному луку.


Французи вважають класичний цибульний суп дуже корисним для організму і цінують його смакові якості. Це перше блюдо виходить дуже ароматним і ситним.


Інгредієнти


Яловичий бульйон
500 мл

Приготування

  • 1Лук очистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте на олії до прозорості, потім додайте борошно, перемішайте і продовжуйте обсмажувати до золотистого кольору.
  • 2Переложите цибулю в товстостінну каструлю, влийте бульйон і вино, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте на середньому вогні ще 8-10 хвилин. Посоліть, поперчіть блюдо, зніміть з плити.
  • 3Багет наріжте скибочками, підрум'яньте на сковороді. Після цього викладіть грінки на деко, посипте тертим сиром і відправте в духовку на 5-7 хвилин.
  • 4Суп розлийте по тарілках, подавайте гарячим з грінками.Надішліть скибочки багета в духовку на 5 хвилин, щоб вони підрум'янилися з обох сторін.


  • Тепер ви знаєте, як приготувати цибульний суп по-французьки. Не забудьте поділитися рецептом першого страви з друзями! «Зі Смаком» ви також можете знайти інші цікаві рецепти, наприклад, корисний жиросжигающие суп.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок