Рулет «Баунті» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти

Десерт, який «Зі Смаком» сьогодні поспішає представити, виняткова! Глибокий шоколадний смак, ніжний аромат кокоса дарують істинно райське задоволення, варто лише спробувати шматочок. Рулет «Баунті» виправдовує свою назву!


Допомога духовки в приготуванні цього десерту не знадобиться, але він запросто зможе конкурувати на святковому столі з трудомісткими тортами і складними тістечками.


Інгредієнти


Печиво
200 г

Приготування

  • 1Печенье («Ювілейне», «До чаю», «Марія») подрібніть в крихту, змішайте з какао.
  • 2Исходя з солодощі печиво, відміряйте необхідну кількість цукру і розчиніть його в гарячій воді. Остудіть воду. Потроху лейте цукрову воду в подрібнене печиво, перемішуючи масу, добийтеся її в'язкої консистенції.
  • 3Кокосовую стружку змішайте з розм'якшеним вершковим маслом і цукровою пудрою.
  • 4Выложите шоколадну масу на харчову плівку і розкачати в прямокутний, не занадто товстий пласт (чим вона тонша, тим більше завитків вийде в рулеті). Зверху розподіліть кокосовий шар.
  • 5Сверните рулет і помістіть в морозильну камеру на 30-40 хвилин.

  • Застиглий рулет подавайте, нарізавши гострим ножем. А ось варіація для любителів згущеного молока: додайте пару столових ложок цього ласощі до кокосовій стружці замість масла і цукрової пудри — вийде просто чудово! Робила подвійну порцію, але, мабуть, потрібно ще більше... Хто рулет спробував, взяв рецепт. Поділися і ти з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок