Десерти
Десерт, який «Зі Смаком» сьогодні поспішає представити, виняткова! Глибокий шоколадний смак, ніжний аромат кокоса дарують істинно райське задоволення, варто лише спробувати шматочок. Рулет «Баунті» виправдовує свою назву!
Допомога духовки в приготуванні цього десерту не знадобиться, але він запросто зможе конкурувати на святковому столі з трудомісткими тортами і складними тістечками.
Інгредієнти
Печиво
200 г Приготування
1Печенье («Ювілейне», «До чаю», «Марія») подрібніть в крихту, змішайте з какао.2Исходя з солодощі печиво, відміряйте необхідну кількість цукру і розчиніть його в гарячій воді. Остудіть воду. Потроху лейте цукрову воду в подрібнене печиво, перемішуючи масу, добийтеся її в'язкої консистенції. 3Кокосовую стружку змішайте з розм'якшеним вершковим маслом і цукровою пудрою. 4Выложите шоколадну масу на харчову плівку і розкачати в прямокутний, не занадто товстий пласт (чим вона тонша, тим більше завитків вийде в рулеті). Зверху розподіліть кокосовий шар. 5Сверните рулет і помістіть в морозильну камеру на 30-40 хвилин. Застиглий рулет подавайте, нарізавши гострим ножем. А ось варіація для любителів згущеного молока: додайте пару столових ложок цього ласощі до кокосовій стружці замість масла і цукрової пудри — вийде просто чудово! Робила подвійну порцію, але, мабуть, потрібно ще більше... Хто рулет спробував, взяв рецепт. Поділися і ти з друзями!