Смажені огірки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Овочі

Її не даремно називають Примадонною: талановита і харизматична, розумна і красива, стильна, та ще і господарська. Вже багато років говорять про неї і нею захоплюються. Алла Борисівна дуже відкритий і простий чоловік. Поки інші думають, що в стінах свого будинку вона п'є лише воду з джерела і їсть фуа-гра на сніданок, обід і вечерю, співачка нерідко смажить огірки для дорогих гостей. Так-так, саме огірки.


Багато друзів родини Пугачової–Галкіна кажуть, що господиня часто пригощає простими і дуже смачними стравами і на столі неодмінно є смажені огірки. Процес їх приготування нагадує смаження кабачків, але особливого смаку додають часник і цибуля, які Примадонна використовує дещо по-іншому, ніж інші господині.


Інгредієнти


Огірки
2 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте огірки кільцями. Обваляйте овоч в борошні.
  • 2Разогрейте масло на сковороді. Візьміть зубчик часнику. Наколіть його на вилку і проведіть по дну сковороди. Так само зробіть з половиною цибулини.
  • 3Обжаривайте огірки до скоринки, як зазвичай робите з кабачками. Готову страву посоліть і поперчіть за смаком.

  • Якщо у вас є трохи більше часу, ніж 5 хвилин, заздалегідь посипте кружечки огірка спеціями і залиште так маринуватися на 15 хвилин. Повторно посипати сіллю і перцем вже не потрібно буде. Щоб зробити страву більш ситним, можна збити кілька яєць, залити масою овочі на сковороді і приготувати омлет. Як бачите, навіть звичайні огірки можуть здивувати. Повідайте подругам про рецепті.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок