Плавлений сир з печерицями - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Закуски

Якщо ви перекушуєте або снідаєте бутербродами з плавленим сиром, тоді цей рецепт напевно зацікавить вас. Ми пропонуємо замінити магазинний продукт домашнім аналогом.


Що важливо — приготування дуже просте і не передбачає використання різних підсилювачів смаку, ароматизаторів і консервантів, які часто-густо зустрічаються в магазинних продуктах!


Інгредієнти


Сир
500 г

Приготування

  • 1Смешайте всі інгредієнти, крім грибів і зелені, покладіть в чашу блендера і збийте. Поставте каструлю з отриманою сумішшю на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішуйте масу.
  • 2Масса повинна вийти однорідною. Якщо не вийшло, тоді ще раз збийте все блендером.
  • 3Нарежьте дрібно гриби і обсмажте їх на рослинному маслі. Можна трохи посолити.
  • 4Затем додайте в приготовану масу гриби, дрібно нарізану зелень і добре перемішайте.
  • 5Вылейте сирну суміш у баночку, дайте їй охолонути і відправте в холодильник на 8 годин.

  • Для приготування використовувати жирну домашню сметану. Якщо такої немає, візьміть 75 г вершкового масла. Плавлений сир можна намазувати не тільки на бутерброди, але і додавати в різні гарячі страви, наприклад в макарони. Приголомшливий смак гарантовано!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок