Ікра із зелених помідорів - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Заготовки
Овочі

Літо — це дуже важливий сезон для кожної господині. Адже саме в цьому сезоні можна не тільки насолоджуватися свіжими овочами і фруктами, але й заготовляти їх на зиму, щоб можна було черпати з закруток всі ті вітаміни, які складно знайти у великій кількості в холодну пору року.


Швидше за все, ви вже випробували безліч рецептів заготовок на зиму, але ми хочемо поділитися з вами цікавою новинкою, яка точно доведеться вам за смаком. Ікра із зелених помідорів — дуже смачна закрутка, яка підкорить ваше серце. З представлених нижче інгредієнтів у вас вийде 4 півлітрових банки.


Інгредієнти


Помідор
1 кг

Приготування

  • 1Вымойте зелені помідори, видаліть плодоніжки і наріжте їх невеликими кубиками. Покладіть помідори в блендер і подрібніть до стану однорідної кашки.
  • 2Возьмите каструлю і налийте в неї соняшникова олія, зверху викладіть помідори. Поставте каструлю на маленький вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин.
  • 3Очистите цибулю і моркву, помістіть їх в блендер і подрібніть. Помістіть їх в каструлю з помідорами, додайте сіль і цукор, добре перемішайте і тушкуйте протягом 10 хвилин, не знімаючи кришку.
  • 4після приготування додайте в отриману ікру томатну пасту, чорний мелений перець і паприку, пропустіть через чеснокодавку часник. Всі інгредієнти перемішайте.
  • 5Через 5 хвилин додайте в ікру оцет і знову ретельно все перемішайте.
  • 6Разложите ікру в стерильні сухі банки і загорніть їх. Оберніть банки теплим пледом або ковдрою, поставивши їх кришками вниз, і дочекайтеся моменту, коли ікра повністю охолоне.

  • Вітаємо, ікра із зелених помідорів готова. Спробуйте закрити такий салат на зиму, ви будете в захваті. Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок