Куряче філе, запечене в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Курка
М'ясо

Чого тільки не придумають винахідливі кулінари, щоб зробити подачу страв цікавою і такою, що запам'ятовується? Здавалося, що здивувати когось курячим філе вже просто неможливо. Як тільки його не готували: фарширований овочами і сиром, загортали рулетиками, нарізали слайсами, запікали під пишною «шубкою» і на ніжною подушці з овочів.


Виявляється, що людська фантазія безмежна. Прямий тому доказ — піраміда з соковитою курятини. Це грандіозне блюдо викликає справжній фурор, притягаючи погляди навіть найдосвідченіших гурманів. Приготуйте таку красу до наступного застілля, вона напевно вразить ваших гостей.


Інгредієнти


Грецький йогурт
1,5 скл.

Приготування

  • 1Подготовьте маринад. Для цього змішайте йогурт, цукор, паприку, кайенский перець, часниковий порошок, сіль, кумін, оливкова олія і сік двох з половиною лаймів.
  • 2Каждую половинку філе розріжте уздовж навпіл і замаринуйте м'ясо, залишивши на годину в холодильнику.
  • 3Крупно наріжте болгарський перець, 1 цибулину розрізати на 4-6 частин.
  • 4Противень застеліть пергаментом, посередині встановіть половинку червоного цибулі і застроміть в нього шпагу. Настроміть на шпажку курячі грудки, зверху наколіть половинку лайма.
  • 5Выложите на деко цибулю і болгарський перець. Відправте блюдо в розігріту до 200 градусів на 1 годину.


  • Вітаємо, грандіозне страва готова. Якщо хочете, можете влаштувати своїм гостям справжнє шоу, зрізуючи ніжні шматочки курки і загортаючи їх у хрусткий лаваш зі свіжими овочами. У вас вийде чудова домашня шаурма. Якщо вам сподобався незвичайний рецепт пряної курочки, обов'язково поділіться ним зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок