Грибний соус

Соуси

Грібной соус

Класичний простий грибний соус, який буде чудово поєднуватися з будь-яким гарніром. Гриби можна використовувати будь-якого виду, і як свіжі, так і заморожені.


Інгредієнти



    Інгредіенти
  • Гриби шампіньйони - 400 г

  • Цибуля ріпчаста - 1 головка

  • Часник - 2 зубчики (за смаком)

  • Перець мелений чорний

  • Сіль

  • Рослинна олія для смаження




Рецепт приготування грибного соусу


Грібной соус-крок 1

Цибулю дрібно порізати, обсмажити на невеликій кількості олії до напівпрозорої. Додати дрібно порізані гриби. Обсмажувати 10-15 хвилин до готовності грибів.



Грібной соус-крок 2

Борошно насипати на суху сковороду, смажити до золотистого кольору. Потім додати вершкового масла, перемішати. Додати трохи води, щоб вийшла суміш консистенції сметани.



Грібной соус-крок 3

Посолити, поперчити за смаком.



Грібной соус-крок 4

2/3 частини смажених грибів перекласти в високу ємність. Туди ж перелити борошняної соус. Пюріровать за допомогою погружного блендера.



Грібной соус-крок 5

Грибне пюре змішати з залишилася 1/3 частиною смажених грибів, перемішати, при необхідності досолити, доперчіть.



Грібной соус-фінал

Грибний соус подавати з макаронами. Ситно і смачно


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок