Мафіни з бананами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Як часто ми відмовляємося готувати нове блюдо тільки тому, що його назва ні про що не говорить! Але якщо ми все ж наважуємося, то можемо переконатися, що практично всі інгредієнти у нас під рукою. Їх просто потрібно змішати і подати по-особливому. Це ще раз доводить, що не потрібно боятися пробувати щось нове. Адже кажуть, що очі бояться, а руки роблять.


Мафіни, капкейки, кекси... Для більшості господарок це одне і те ж. Але всі ці види випічки відрізняються процесом приготування тіста і його консистенцією. Мафіни з бананами — солодка випічка невеликого розміру з смачним топінгом. В оригінальному рецепті мед використовується замість цукру. І знаєте, результат просто приголомшливий!


Інгредієнти


Банан
3 шт.

Приготування

  • 1Очистите банани від шкірки і розімніть вилкою в мисці.
  • 2Добавьте в кашку з бананів 2 яйця і перемішайте все до утворення однорідної маси.
  • 3Добавьте кефір, мед і ванільний екстракт в миску з бананової сумішшю. Ще раз все добре перемішайте.
  • 4Насыпьте в отриману суміш борошно і розпушувач. Змішайте всі інгредієнти. В результаті у вас повинно вийти тісто, своєю консистенцією нагадує сметану.
  • 5Разрежьте ягоди полуниці на 4-5 частин.
  • 6Выложите тісто у формочки для випікання. Використовуйте полуницю, смородину, волоські горіхи і шоколадні краплі в якості топінгу для мафінів.
  • 7Разогрейте духовку до 175 °С.
  • 8Отправьте тісто в духовку на 20 хвилин.

  • Як бачите, інгредієнти досить прості і доступні. Єдина затримка може бути у виборі відповідних формочок. Якщо у вас вдома немає маленьких формочок для мафінів, краще придбати. Коштують вони копійки, зате знадобляться вам не раз. Запишіть, приготуйте, спробуйте!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок