Кабачки з куркою в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Курка
Овочі

В кулінарії кабачки займають аж ніяк не останнє місце. Цей близький родич гарбуза володіє легким і ніжним смаком, який дозволяє йому поєднуватися з усіма видами м'яса, рибою, овочами і навіть борошняними виробами. Цікаво, що кабачок нерідко входить у дієтичні меню, адже його калорійність вкрай мала.


В сезон кабачків, який триває все літо, потрібно запастися кількома рецептами їх приготування, та «Зі Смаком» з радістю допоможе вам у цьому. Особливо популярні кабачки з курячим фаршем — справжня феєрія смаку!


Інгредієнти


Куряче філе
400 г

Приготування

  • 1Прокрутите філе в м'ясорубці разом з цибулею. Дрібно наріжте петрушку і додайте її у фарш разом з сіллю і перцем. Перемішайте і відбийте фарш. Сформуйте з нього щільні кульки.
  • 2Нарежьте кабачок кружками товщиною півтора сантиметра. Надіньте їх на шпажки, чергуючи з м'ясними кульками.
  • 3Натрите сир. Окремо змішайте сметану з сіллю, перцем і рубаною петрушкою. Змастіть нею шпажки з кабачками і фаршем і посипте зверху сиром. Укладіть їх на деко і запікайте 30 хвилин при 180 градусах.


  • Чому саме курячий фарш? Куряче м'ясо швидше інших доходить до готовності, і кабачки в духовці виходять соковитими і тільки злегка підрум'яненими. Також ви отримаєте максимальну користь з цього овоча. Готуйте кабачки в самих різних варіаціях, і ваш водний баланс і здоров'я нирок завжди будуть в нормі! Поділіться нашим рецептом з друзями — нехай і вони приготують смачні кабачки в духовці.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок