Домашня солянка

Вечеря, Перші страви

Домашня солянка
Куряча гомілка400 гВода2 л
Ковбаса варена150 гКовбаса напівкопчена150 г
Шинка150 гОгірки солоні2шт.
Лук ріпчастий1 шт.Капуста белокочанная150 г
Картопля2шт.Соняшникове масло рафіноване40 мол
Томатна паста3 ч. л.Курка отварная200 г
Сіль і перець по смаковіМаслини без кісточки100 г

Опис рецепта - Домашня солянка:

Солянка - блюдо російської кухні, дуже ситне, насичене й смачне. Після неї можна не є друге, а відразу переходити до десерту. У мене рецепт не класичної солянки, а такий, як роблять у нас будинку. Спробуйте так приготувати.


Крок 1:



Домашня солянка - готування

Для готування цієї солянки поберіть: будь-які частини курки( у мене гомілки), копчену ковбасу(сервелат), шинку, докторську ковбасу або сосиски.


Крок 2:



Домашня солянка - готування

А також: капусту, солоні огірки, картоплю, лук ріпчастий, томатну пасту, сіль, маслини без кісточок.


Крок 3:



Домашня солянка - готування
Куряча гомілка400 г
Вода2 л

Спочатку потрібно зварити бульйон з курки. Кладемо гомілки в каструлю й заливаємо водою. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, знімаємо піну, робимо самий маленький вогонь, щоб бульйон вийшов прозорим і варимо до готовності 35-40 хвилин.


Крок 4:



Домашня солянка - готування
Ковбаса варена150 г

Поки бульйон вариться, нарізаємо всі інгредієнти для солянки. Варену ковбасу.


Крок 5:



Домашня солянка - готування
Ковбаса напівкопчена150 г

Сервелат.


Крок 6:



Домашня солянка - готування
Шинка150 г

Шинку.


Крок 7:



Домашня солянка - готування
Огірки солоні2 шт.

Трьом на тертці солоні або мариновані огірки.


Крок 8:



Домашня солянка - готування
Лук ріпчастий1 шт.

Ріжемо довільно ріпчастий лук.


Крок 9:



Домашня солянка - готування
Капуста белокочанная150 г

Соломкою нарізаємо капусту.


Крок 10:



Домашня солянка - готування
Картопля2 шт.

Кубиками ріжемо картоплю.


Крок 11:



Домашня солянка - готування
Соняшникове масло рафіноване20 мол

Ріпчастий лук припускаємо на сковороді в невеликій кількості соняшникового масла.


Крок 12:



Домашня солянка - готування

Через 40 хвилин бульйон готовий. Отварные курячі гомілки дістаємо й поки відкладемо убік.


Крок 13:



Домашня солянка - готування

Кладемо в бульйон картопля.


Крок 14:



Домашня солянка - готування

Капусту.


Крок 15:



Домашня солянка - готування

И ріпчастий смажений лук. Варимо хвилин 20.


Крок 16:



Домашня солянка - готування
Томатна паста3 ч. л.
Соняшникове масло рафіноване20 мол

Огірки гасимо з томатною пастою з невеликою кількістю соняшникового масла.


Крок 17:



Домашня солянка - готування

Потім відправляємо в солянку.


Крок 18:



Домашня солянка - готування
Курка отварная200 г

Куряче отварное м'ясо дрібне ріжемо.


Крок 19:



Домашня солянка - готування

М'ясо кладемо в каструлю.


Крок 20:



Домашня солянка - готування

Потім дрібно нарізані шинку, варену ковбасу й сервелат.


Крок 21:



Домашня солянка - готування
Сіль і перець по смакові

Солимо, перчимо по смакові, додаємо бульйон і варимо ще 10-15 хвилин.


Крок 22:



Домашня солянка - готування
Маслини без кісточки100 г

Маслини - останній штрих.


Крок 23:



Домашня солянка - готування

Кладемо в солянку маслини й виключаємо.


Крок 24:



Домашня солянка - готування

Домашня й дуже смачна солянка готова.


Крок 25:



Домашня солянка - готування

Наливаємо солянку в тарілку, кладемо часточку лимона, зелень і сметану. Подаємо й приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок