Короп на вугіллі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


На грилю
Риба

Завжди цікаво спробувати щось нове та оригінальне, особливо якщо це можна приготувати з друзями під час веселого пікніка. У зв'язку з цим ми хочемо поділитися з вами чудовим рецептом приготування коропа на вугіллі.


Короп під коньяком — чудове рішення для вашого пікніка на природі. Спробуйте приготувати рибу таким чином, вам точно сподобається!


Інгредієнти


Короп
1 шт.

Приготування

  • 1Тщательно промийте і очистіть карпа. Випатрайте її, вийміть зябра і знову гарненько промийте.
  • 2Нарежьте скибочками помідори і лимон. Наріжте цибулю півкільцями.
  • 3Натрите карпа перцем і сіллю з внутрішньої і зовнішньої сторони. Викладіть його на фольгу.
  • 4Зафаршируйте рибу скибочками помідорів, цибулі та лимона. Покладіть всередину тархун і дрібно нарізаний кріп.
  • 5В оливкова олія налийте вино і коньяк, гарненько все перемішайте. Полийте сумішшю фаршированого коропа і загорніть його в подвійний шар фольги.
  • 6Отправляйте рибу запікати на вугіллі. Короп буде запікатися близько години.

  • Вітаємо, ароматний короп під коньяком готовий! Приємного апетиту! Поділіться цим рецептом зі своїми друзями.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок