Морквяна запіканка - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Випічка
Десерти
Дитячі страви

Сирно-морквяна запіканка по цьому рецепту вийде щодо низькокалорійної: в 100 г продукту міститься всього 107 ккалл за умови, що у страву не додають цукор, а використовують його замінник — екстракт стевії. Також в рецепті вказаний нежирний кефір знежирений сир.


Моркву, що пройшла термічну обробку, вважається відмінним антиоксидантом. Крім цього, каротин або вітамін А, джерелом якого є коренеплоди, покращує зір, роботу шлунково-кишкового тракту, а також корисний при цукровому діабеті.

Приготувавши сирно-морквяну запіканку, ви отримаєте не тільки дуже смачне блюдо апетитного відтінку, але і корисний десерт до чаю.


Інгредієнти


Кефір
1 скл.

Приготування

  • 1Манную крупу залийте кефіром і залиште на 20 хвилин.
  • 2Морковь очистіть і натріть на дрібній тертці.
  • 3В суміш крупи з кефіром, додайте сир, екстракт стевії і ванілін, збийте міксером на повільній швидкості.
  • 4Добавьте яйця, знову збийте, з'єднайте масу з морквою.
  • 5Форму для запікання змастіть маслом, влийте сирно-морквяну суміш. Дайте їй постояти 10 хвилин.
  • 6Выпекайте в духовці при температурі 180 градусів 35 хвилин.

  • Даний рецепт запіканки розрахований на те, що страва вийде максимально дієтичним і при цьому смачним. Ті, хто не вважають калорії, можуть додати горіхи, родзинки або інші сухофрукти, а також полити десерт сметаною. Якщо рецепт припав вам до душі, діліться ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок