Єрусалимська суміш - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка
М'ясо

Єрусалимська суміш — одне з найпопулярніших ізраїльських страв. Його винайшов працівник м'ясної закусочної «Макам» Хаїм Піро в 1968 році. Суміш з курячих сердечок, печінки і грудки відразу ж полюбилася ізраїльтянам. Сьогодні єрусалимська суміш вважається традиційним ізраїльським фастфудом.


Це блюдо відоме і під іншою назвою «Меурав Иерушалими». Його краса полягає в простоті, ситності і доступності. Здивуйте своїх рідних, приготуйте для них таке незвичайне ласощі, вони оцінять і попросять добавки.


Інгредієнти


Куряча грудка
300 г

Приготування

  • 1Промойте курячі сердечка, печінка і грудку. Очистіть і подрібніть цибулю і часник.
  • 2Небольшими наріжте шматочками м'ясо. Помістіть сердечка на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Обсмажуйте їх на середньому вогні до золотистого відтінку.
  • 3Затем додайте в сковороду нарізану курячу грудку, як тільки вона почне біліти, додайте в блюдо кумін і паприку за смаком, гарненько все перемішайте і додайте подрібнену цибулю.
  • 4Когда цибуля стане прозорим, покладіть в сковороду подрібнений часник, через 3 хвилини додайте в блюдо очищену і нарізану курячу печінку.
  • 5Иерусалимскую суміш посоліть, поперчіть і перемішайте. Обсмажуйте її до готовності протягом 3-5 хвилин.

  • Вітаємо, єрусалимська суміш готова! Подавайте блюдо в піті, лаваші або ж упереміш з картопляним пюре, вийде дуже смачно. Поділіться цим бюджетним рецептом зі своїми друзями, їм теж буде цікаво скуштувати таке незвичайне блюдо!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок