Сирні млинці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Хіба можна встояти перед австрійськими солодощами? Питання риторичне. Тим, хто пробував «Захер», «Естерхазі» або «Линцер», складно повернутися до звичних десертів. Старовинні рецепти, копітка робота над вдосконаленням рецептури, амбітні ідеї — все це призвело до того, що австрійські десерти відомі у всьому світі. Але сьогодні, щоб покуштувати що-то родом з Вени або Зальцбурга, необов'язково купувати квиток на літак.


Готуйте вдома! Робити це з таким докладним рецептом дуже просто. Сирні млинці по-австрійськи — один з найвідоміших рецептів європейської країни. Млинці — досить інтернаціональне блюдо, на так їх подають лише в Австрії. Відкиньте сумніви з приводу складності рецептури. Витратьте годину свого часу на приготування найсмачнішого десерт з сиру!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
125 г

Приготування

  • 1В глибокій ємності змішайте борошно пшеничне, 2 яйця, 200 мл молока, рослинне масло, ванільний цукор і щіпку солі. Відставте тісто в сторону на півгодини.
  • 2Приготовьте начинку. Для цього потрібно збити 50 г вершкового масла 50 г цукру. Додайте в отриману масу вершковий сир, сир, 2 жовтки, родзинки і сметану (33%-ї жирності). Гарненько все перемішайте до утворення однорідної маси.
  • 3В окремій ємності збийте 3 білка. Після цього акуратно введіть білкову масу в сирну. Змішайте складові начинки.
  • 4Поджарьте на сковороді тонкі млинці з готового тіста.
  • 5Выложите начинку на кожен млинець і скрутіть рулетиком. Тепер розріжте всі млинці навпіл.
  • 6Возьмите глибоку форму для випічки. Обов'язково змастіть її вершковим маслом. Викладіть млинці у форму.
  • 7Приготовьте заливку. Збийте в глибокій ємності 100 мл молока, жовток і 1 ч. л. цукру. Гарненько все змішайте. Залийте цією масою млинці у формі.
  • 8Выставьте температуру духовки на 180 °С. Відправте млинці випікатися на 30 хвилин.
  • 9Пока вони запікаються в духовці, змішайте 2 ст. л. цукру і 0,5 ч. л. кориці. Коли млинці будуть готові-посипте їх цією сухою сумішшю.

  • Найважче в цьому рецепті — почекати 30 хвилин, поки млинці в духовці. Виглядає і пахне все настільки смачно, що хочеться їсти, як тільки ви покриваєте десерт заливкою. Але варто почекати: млинці просто нереально смачні. Щоб почастувати рідних австрійської солодкістю, зовсім не обов'язково їхати в іншу країну. Досить просто купити потрібні інгредієнти. Поділіться рецептом на своїй сторінці, і нехай друзі теж приготують ці млинці.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок