Курка по-вірменськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка

Якщо ви обожнюєте готувати нові страви і експериментувати на кухні, «Зі Смаком» підготував для вас рецепт, в який неможливо не закохатися. Якщо хочеться чого-небудь незвичайного, але при цьому з самих звичайних продуктів, ласкаво просимо!


Пікантний соус, м'яке і соковите куряче м'ясо і просочений маринадом лаваш не залишать байдужими ні вас, ні ваших друзів. Поспішайте записати цей рецепт в свою кулінарну книгу!


Інгредієнти


Куряча гомілка
1 кг

Приготування

  • 1Очистите болгарський перець від насіння і наріжте його, покладіть його в блендер разом з часником і подрібніть до пастоподібного стану.
  • 2Переложите отриману масу в каструлю і додайте натуральний йогурт або мацоні. Додайте червоний і чорний перець, мускатний горіх і посоліть.
  • 3В отриманий маринад викладіть курячі гомілки (крила, стегна) і залиште приблизно на 1-2 години.
  • 4Смажьте деко вершковим маслом, зверху застеліть лаваш в 4 шари. Залишилися змастіть маслом лаваш. Викладіть на нього курку, полийте маринадом і відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40-60 хвилин. Можна прикрити курку фольгою, щоб вона не пригоріла.

  • Курка в такому пікантному маринаді виходить просто незрівнянною. А наскільки смачний лаваш, коли він просочується маринадом... Візьміть на замітку цей рецепт і поділіться ними зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок