Помідори по-корейськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Веганські
Вегетаріанські
Відео
Закуски
Овочі

Помідори по-корейськи, рецепт яких «Зі Смаком» представляє вашій увазі сьогодні, — справжня палочка-виручалочка для кожної господині. Справа в тому, що, приготувавши це блюдо, можна цілий тиждень пригощати як рідних, так і гостей смачною і ароматною закускою.


У приготуванні цієї страви немає нічого складного. А результат перевершить всі очікування! Ароматна закуска не просто йде, а блискавично зникає зі столу! Обов'язково запишіть цей рецепт в свою кулінарну книгу!


Інгредієнти


Помідор
2 кг

Приготування

  • 1Болгарский перець подрібніть в блендері або м'ясорубці. То ж зробіть з гострим перцем і часником.
  • 2Полученную масу викладіть в миску, додайте сіль, цукор, рослинна олія, оцет і подрібнену зелень.
  • 3Нарежьте томати на 2-4 частини.
  • 4В трилітрову банку шарами викладіть томати і заправку. Залишилася заправку вилийте в банку і закрийте її кришкою.
  • 5Уберите банки на ніч у холодильник. Щоб верхній шар томатів промариновался швидше, поставте банку дном вгору. Вранці можна перевернути її в нормальне положення.


  • Така соковита і пікантна закуска може зберігатися в холодильнику не більше тижня, але, запевняю вас, вона й на кілька днів не затримається. Ваші домашні з'їдять помідори по-корейськи набагато швидше!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок