Закуска з авокадо - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Закуски

Маслянисті шматочки стиглого авокадо так і тануть у роті горіховими нотками, навіть не наталкивая на думку про те, що їх можна якось приготувати. Цей фрукт хочеться довго смакувати, і тим, хто любить його специфічний смак, відомо: він дуже швидко закінчується!


Редакція «Зі Смаком» довго шукала спосіб, як приготувати авокадо так, щоб розтягнути задоволення. І нарешті пошуки увінчалися успіхом. Панове, немає іншого варіанту використання цього продукту з розумом, крім як запекти авокадо в духовці.

Обваляти шматочки в панірувальних сухарях на ваш смак, ви зробите його ще більш ситним. Обов'язково подайте їх з улюбленим соусом. Буквально пари штук вистачить для легкого перекусу або вечері на двох. Зазвичай авокадо продаються поштучно, тому вибирайте плід побільше.


Інгредієнти


Авокадо
2 шт.

Приготування

  • 1Включите духовку на 200 градусів. Поки вона нагрівається, помийте і очистіть авокадо. Наріжте м'якоть часточками товщиною приблизно 1 см (секрет: якщо збризнути часточки соком лимона, вони не потемніють). Посипте сіллю і перцем.
  • 2Взбейте яйце. Обваляйте шматочки в борошні, потім в яйці, а потім у панірувальних сухарях.
  • 3Смажьте деко однією ложкою олії і викладіть на нього шматочки авокадо. Збризніть зверху рештою олією і поставте в духовку на 15 хвилин.

  • Нехай авокадо і екзотичний продукт, але його смак і користь по достоїнству оцінили у всьому світі, а постачальники регулярно радують нас свіжими (іноді навіть недоспелыми) плодами на прилавках супермаркетів. Печена авокадо — той ще фрукт, вам і вашим друзям сподобається! Подавайте його з соусом тартар, і точно не прогадаєте.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок