Салат «Бахор» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Салати

М'ясний салат «Бахор» — це закуска, що подається в ресторанах східної кухні. В перекладі з узбецького назва страви звучить як «весна». Незважаючи на те, що на вулиці літо, цей освіжаючий салат варто однозначно приготувати.


до Речі, приготування будь-якого салату — це відмінний привід для експериментів. Навіть з класичного блюда можна зробити щось нове й оригінальне, те, що ніхто до вас ще не готував. Приміром, цей салат ви можете заправити майонезом, сметаною або йогуртом.
А замість яловичини покласти м'ясо птиці або баранину. Загалом, фантазуйте на здоров'я!


Інгредієнти


Яловичина
300 г

Приготування

  • 1Отварите яловичину. Наріжте її невеликими кубиками.
  • 2Возьмите білий соковитий цибулю і наріжте його кільцями. Його потрібно буде обдати окропом, залишити на 5 хвилин і промити в холодній воді. Це робиться для того, щоб гіркота пішла і салат не придбав цибульний смак.
  • 3Отварите яйця і наріжте їх кубиками.
  • 4Нарежьте огірки і помідори соломкою. Додайте цибулю і подрібнений часник.
  • 5Затем в хід йдуть підготовлені яйця і м'ясо.
  • 6Добавьте в салат сир, тертий на середній тертці, і нашатковану зелень.
  • 7Посолите і поперчіть салат. Також не забудьте про заправці. Гарненько все перемішайте!

  • Запаморочливий салат готовий. Якщо ви хочете з'їсти ввечері зовсім трохи чогось смачного, ця закуска наситить вас сповна!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок