Пиріг «Зебра» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Випічка
Десерти

Якщо вам хочеться насолодитися смачним десертом, приготування якого не займе багато часу, тоді вам обов'язково потрібно спробувати пиріг «Зебра». Він виходить дуже ніжним і смачним. Пиріг виглядає настільки красиво і незвично, що прикрашати його додатково не потрібно.


«Зебра» прикрасить будь-який святковий стіл, а ваші гості будуть благати поділитися рецептом. Приготуйте його і зрозумієте, що немає нічого смачнішого домашньої випічки.


Інгредієнти


Цукор
2 скл.

Приготування

  • 1Яйца з цукром збийте до білої густої піни, додати 2 склянки просіяного борошна, гашену соду, сіль, сметану і попередньо розтоплене остигле масло. Збийте всі інгредієнти за допомогою міксера.
  • 2Получившееся тісто розділіть на 2 частини. В першу додайте 2 ст. л. борошна, а в другу — 2 ст. л. какао. Гарненько все перемішайте.
  • 3Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Виливайте тісто у форму по одній столовій ложці, чергуючи світле і темне. Перемішувати нічого не потрібно. Зробіть на поверхні красиві візерунки за допомогою зубочистки або дерев'яної палички.
  • 4Отправьте форму для випічки в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Якщо ви помітили, що верх пирога пропікся, а середина ще не встигла, накрийте форму фольгою і зменшіть температуру до 180 градусів.


  • Вітаємо, гарний і смачний пиріг «Зебра» готовий! Налийте собі чашку ароматного чаю і насолоджуйтеся! Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок