Пиріг-чізбургер - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Випічка

Щоб ваш закритий пиріг не мав собі рівних, потрібно правильно підібрати начинку. В багатошаровій вона грає головну роль, а тесту не повинно бути занадто багато — не хліб все-таки. Хороша начинка визначає рівень страви: не суха, не сира, її багато, але вона не вивалюється. «Зі Смаком» знає, яка начинка виправдає всі очікування!


Все більшу популярність набирає пиріг-чізбургер, зроблений на зразок американського фастфуду. На жаль, продукти швидкого харчування нікому не підуть на користь, а от домашній листковий пиріг ще нікого не підводив. Ситний, креативний і смачний, він підкорить всіх від малого до великого кількома ярусами начинки.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
500 г

Приготування

  • 1Размочите дріжджі в теплій воді. Просійте борошно з цукром і сіллю. Змішайте яйце, масло і воду з дріжджами. Замісіть тісто і залиште його, накривши рушником, на півтори години. За цей час обсмажте фарш, підсолити і поперчіть його трохи.
  • 2Разделите тісто на дві нерівні частини — одна в 2 рази більше іншої. Розкачайте більший шматок так, щоб він покрив дно і стінки форми. Викладіть на нього фарш, потім томатний соус, цибулю і нарізаний кружечками огірок. Посипте все сиром.
  • 3Раскатайте другу частину тіста і накрийте пиріг. Загорніть визирають краї всередину. Змастіть тісто зверху молоком, посипте кунжутом.
  • 4Запекайте 20 хвилин при 180 градусах. Подавайте на стіл гарячим!


  • Зелень буде приємним доповненням тільки в якості додаткового салату, оскільки в духовці вона стане просто вареної. Слідкуйте, щоб ваш пиріг зберігався у сухому місці, інакше він швидко відсиріє. Збережіть рецепт пирога-чізбургера і поділіться ним з іншими!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок