Рулетики з яблуками - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Випічка
Десерти

Осінь — це дуже щедру пору року. Зараз встигають дари садів, полів і городів. І серед них, звичайно ж, яблука! Чому б не приготувати з них щось смачненьке?


Ці рулетики готуються швидко і виходять дуже смачними і ніжними — вони буквально тануть у роті. Можна використовувати практично будь-які сорти яблук. І безсумнівний плюс — така випічка може довго зберігатися... Якщо її не з'їдять в перший же мить!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
350 г

Приготування

  • 1Хорошенько змішайте масло зі сметаною і ванільним цукром. З'єднайте половину борошна з розпушувачем. Просійте в сметанно-масляну суміш. Замішують тісто, поступово підсипаючи в нього борошно. Тісто має стати м'яким, але не липким.
  • 2Приготовьте начинку: крупно натерті яблука полийте лимонним соком, посипте цукром і додайте за смаком лимонну цедру, корицю, родзинки або інші сухофрукти, горіхи.
  • 3Раскатайте тісто в пласт 15х30 див. Процідіть начинку через сито, щоб видалити зайвий сік, і рівномірно розподіліть по тесту. Накрийте її спочатку одним краєм, потім іншим. Розріжте рулет на невеликі шматочки (4-5 см шириною).
  • 4Взболтайте яйце і змажте рулетики. Випікайте при 200 градусах 25-35 хвилин, поки випічка не підрум'яниться.

  • Готові рулетики посипте цукровою пудрою і подавайте з чаєм, кавою, соком або іншими напоями. Обов'язково поділіться рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок