Курячі стегенця, мариновані в соєвому соусі

Страви з м'яса

Куріние окорока, мариновані в соєвому соусі


Інгредієнти



    Інгредіенти
  • Курячі стегенця - 1 кг

  • Соєвий соус - 100 мл

  • Часник - 2 головки

  • Каррі - 2 чайні ложки

  • Приправа для курки - 1 чайна ложка

  • .

  • .

  • .

  • .




Рецепт приготування курячих окостів, маринованих в соєвому соусі


 Курячі стегенця, мариновані в соєвому соусі - крок 1

Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Змішати у великій чашці соєвий соус, тертий часник, каррі і приправу для курки.



 Курячі стегенця, мариновані в соєвому соусі - крок 2

У приготовлений соєвий маринад опустити курячі стегенця. Залишити маринуватися м'ясо як мінімум на 1 годину.



 Курячі стегенця, мариновані в соєвому соусі - крок 3

Стегенця викласти у форму для запікання. Готувати в духовці, розігрітій до 200 С градусів близько 40 хвилин або до готовності м'яса. (Куряче м'ясо повинно легко відходити від кістки).



 Курячі стегенця, мариновані в соєвому соусі - фінал

Запечені курячі окости, мариновані в соєвому соусі найкраще подавати з овочами.

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок