Запечена картопля з яйцем - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
М'ясо
Овочі

Часом звичайні страви набридають, приїдається навіть такий улюблений усіма продукт, як картопля. Напевно, кожна господиня задавалася питанням, як же приготувати звичну картоплю по-новому, щоб урізноманітнити харчування сім'ї. Відповідь гранично проста — потрібно експериментувати.


Тому візьміть на озброєння цей незвичайний рецепт картоплі з сюрпризом — запеченим яйцем всередині.

насправді готується такий картопля дуже просто, хоча ідея сама по собі дуже оригінальна!


Інгредієнти


Картоплю
1 шт.

Приготування

  • 1Возьмите вже запечену картоплю і ложкою видаліть з нього серединку.
  • 2Смажьте його всередині розтопленим вершковим маслом за допомогою кулінарної силіконової кисті. Посоліть і поперчіть.
  • 3Выложите на дно шар тертого сиру, а потім нарізані овочі, зелень і бекон.
  • 4Наполните картопля наполовину, а потім додайте в неї сире яйце. Якщо бульба маленький, тоді — перепелине.
  • 5Снова посоліть і посипте трохи зверху тертим сиром.
  • 6Разогрейте духовку до 180 градусів і запікайте картоплю приблизно 20 хвилин.


  • Запечена картопля з яйцем варто подавати гарячим. Страву можна прикрасити зеленню або полити будь-яким домашнім соусом. Поділіться з друзями цією чудовою ідеєю. Вона обов'язково стане у нагоді, особливо коли з вечора залишається запечена картопля!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок