М'ясо з айвою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

26 серпня 2015 р. 133




М'ясо з айвою - це кисло-солодка страва для справжніх гурманів. Кислота, яка міститься в айві, нейтралізує жир на м'ясі, наповнюючи його неймовірним ароматом та легкою кислинкою. Для приготування цієї страви, айву необхідно купувати стиглої, з яскраво жовтою шкіркою, тому що, якщо фрукт буде недостатньо стиглим, його складно буде розібрати, айва дуже тверда по своїй структурі.


Інгредієнти

  • Айва — 400 гр.
  • М'ясо яловичини — 400 гр.
  • Цибулина — 1 шт.
  • масло — 2 ст. л.
  • Сіль,перець — за смаком
  • Зелень петрушки і кропу

  • Процес приготування

    М'ясо помити, відбити і порізати невеликими шматочками. Обсмажити м'ясо на частині розігрітого рослинного масла, залити водою вище рівня м'яса і тушкувати 30 хвилин.

    Цибулю очистити, нашаткувати і обсмажити на решті олії. Айву очистити від шкірки і серцевини, нарізати соломкою і з'єднати з м'ясом. Додати смажену цибулю, посолити, поперчити і тушкувати під закритою кришкою до готовності м'яса.

    Перед подачею, за бажанням, можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок