Торт «Ростов» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти
Торти

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже відомого і всіма улюбленого торта «Ростовський». Це неймовірно ніжний, ароматний і корисний десерт, відповідний для будь-якого свята або чаювання. Готувати його до божевілля просто, адже і крем, і тісто робляться одночасно.


Для приготування десерту використовуйте сметану середньої жирності (від 20 %), тоді крем буде більш рідким і відмінно просочить торт. Незважаючи на відсутність яєць, тісто виходить дуже легким і навіть повітряним.


Інгредієнти


Вершкове масло
200 г

Приготування

  • 1Сливочное масло кімнатної температури розітріть з цукром за допомогою міксера. Додайте сметану, збийте до повного розчинення цукру.
  • 2Получившуюся масу розділіть на дві рівні частини. В одну частину додайте ванільний цукор — це буде крем для торта. Суміш поставте в холодильник.
  • 3Во другу частину сметанно-масляної суміші додайте борошно і розпушувач. Перемішайте до однорідності.
  • 4Выложите тісто у форму для випічки і випікайте при температурі 180 градусів 40-50 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою. (Якщо на ній залишається тісто, значить, корж ще потрібно потримати в духовці.)
  • 5Готовый бісквіт для торта дістаньте з духовки і охолодіть. Потім розріжте його на 2-3 частини і змастіть кремом кожен корж.
  • 6Верхний шар торта «Ростовський» змастіть кремом і прикрасити тертим шоколадом. Поставте торт в холодильник для просочення на кілька годин або на ніч.

  • Торт «Ростовський» готовий до вживання. Це ніжне смачне ласощі, яке нікого не залишить байдужим. Не забувайте поділитися рецептом з друзями і приємного апетиту!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок