Салат з яловичої печінки

Салати

салат из говяжьей печени

З яловичої печінки готується велика кількість страв. Цей інгредієнт є дуже популярним в кухнях різних країн, адже печінка має яскраво виражений смак і володіє масою корисних властивостей. Салат з яловичої печінки може стати особливою стравою як повсякденного, так і святкового столу. Готується він досить легко і може стати улюбленим частуванням вашої родини.


Час приготування:
1 ч. 10 хв.
Кількість порцій: 5
Кухня: Авторська

Інгредієнти:


  • Яловича печінка 500 г.;

  • Печериці 300 р.;

  • Цибуля 1 шт.;

  • Морква 2-3 шт.;

  • Соняшникова олія;

  • Майонез;

  • Сіль;

  • Перець.


Приготування:


  • Вимочуємо печінка у воді 30 хв, потім відварюємо до повної готовності додаючи сіль за смаком.

    вода, кастрюля.

  • Нарізаємо гриби середніми шматочками.

    грибы, нарезка

  • Ріжемо тонкими півкільцями цибулю.

    лук, нарезка, полукольца

  • На великій тертці натираємо моркву.

    морковь, терка

  • Гриби обсмажуємо на соняшниковій олії.

    грибы, обжарка, масло, сковорода

  • Окремо смажимо цибулю та моркву.

    лук, обжарка, сковорода

    морковь, лук, обжарка

  • Відварену печінку натираємо на крупній тертці.

    печень, терка

  • В печінку додаємо моркву з цибулею.

    печень, морковь, лук

  • Потім додаємо гриби.

    грибы, печень, блюдо

  • Солимо і перчимо до смаку, заправляємо салат майонезом.

    майонез, печень, грибы, лук, морковь, перец, соль

  • Все перемішуємо, даємо салату настоятися кілька годин.

    салат из печени

  • Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок