Курячі крильця, запечені в духовці

Страви з м'яса

 Курячі крильця, запечені в духовці


Інгредієнти



  • 16 курячих крилець

  • 2 столові ложки кетчупу

  • 2 столові ложки майонезу

  • 2 столові ложки меду

  • сіль за смаком

  • мелений чорний перець за смаком

  • панірувальні сухарі




Рецепт приготування курячих крилець, запечених в духовці


 Курячі крильця, запечені в духовці - крок 1

У мисці змішайте кетчуп, майонез, мед, сіль і перець, додайте курячі крильця, перемішайте. Приберіть миску в холодильник на 4 години або на ніч, попередньо закривши кришкою.



 Курячі крильця, запечені в духовці - крок 2

Підготуйте лист, вистелив його папером для випічки. Панірувальні сухарі викладіть на плоску тарілку. Кожне крильце обваляйте в панірувальних сухарях, після укладаючи його на деко.



Куріние крилишкі, запечені в духовці-фінал

Випікайте крила в духовці, розігрітій до 400F (180С) градусів близько 40 хвилин. Як визначити готовність курячих крилець? При проколі крила повинні давати золотистий або прозорий сік. Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок