Салат " Гірка" з курячою печінкою і рисом

Салати



 

Дуже смачний салат. Цілком може бути салатом і основною стравою. Ситно і доступно. Рекомендую спробувати. Головне не міняйте шари. Тут важливий смак і послідовність продуктів.

Продукти:

200 гр курячої печінки

4 яйця

пучок зелені на вибір, але краще кріп

отвартной рис 4 ст. ложки (у сирому вигляді)

сіль, перець

майонез

твердий сир 100 гр

цибуля ріпчаста 2 головки

 

Приготування:

1. Яйця відварити. Остудити. Очистити. Дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці.

2. Весь салат будемо викладати в глибокий салатник. Вибирайте округлу форму.

Раджу сам салатник накрити плівкою. Так буде зручніше виймати салат при сервіровці. Я цього не зробила і сильно пошкодувала.

 



Шар майонезу.

2. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі. Викласти в салатник шаром.

3.

Натерти твердий сир на тертці. Викласти в салатник. Змастити майонезом.

4. Зелень дрібно нарізати і викласти в салатник.

5. Відваріть рис у великій кількості води. Рис закидаємо в солону киплячу воду і варимо до готовності. Відкинути на друшляк. Дати стекти рідини. У салатник викласти шар рису.

6. Курячу печінку відварити. Дрібно нарізати або натерти на тертці.

 

7. Салат поставити в холодильник, щоб шари схопилися (30 хвилин). Викласти салат на блюдо, перевернувши салатник так, щоб печінка виявилася нижнім шаром. Зверху змастити майонезом. Прикрасити за бажанням.



Приємного апетиту.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок