Гострий салат з синенький і морквини

Салати



 

Смачно, остренько і солодко одночасно.

У мене є прихильниця на цьому сайті. Я залишу їй тут повідомлення. Тітка Таня, зробіть це. Думаю вашим сподобається. Це дуже смачно.

 

 

Продукти:

1 кг баклажан

5-6 солодкий перець

5-6 морквин

4 головки часнику

маринад:

0,5 склянки раст. масла

0,5 склянки оцту

0,5 склянки цукру

1 год л солі з невеликою гіркою

 

Приготування:

1. Баклажан вимити. Очистити. Нарізати м'якоть соломкою.



2. Морквину натерти на тертці.



3. Болгарський перець очистити. Тонко нарізати півкільцями.

4. Часник пропустити через прес. В рецепті написано 4 головки, але головки бувають різні. У мене великий часник. Я взяла 5 зубців. Орієнтовно, головка часнику повинна бути розміром з тенісний м'яч. Якщо ваш трохи менше, візьміть пару додаткових зубців. Більше часнику ніж м'яч для тенісу не варто класти.



5. У каструлі приготуйте маринад з вищевказаних продуктів. Киплячим маринадом залийте овочі. Покладіть зверху на овочі тарілку і поставте вантаж.



6. Через 10 годин салат готовий.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок