Чимна риба з болгарським перцем

Страви з риби

Нежная риба з болгарським перцем

Інгредієнти



  • Філе риби (будь-який) - 500 г

  • Сіль - за смаком

  • Перець чорний мелений - за смаком

  • Болгарський перець (червоний) - 1 шт

  • Майонез - 4 ст.л.

  • Кетчуп - 4 ст.л.

  • Сир - 100 г

  • Кріп - 2 гілочки




Рецепт приготування ніжної риби з болгарським перцем


Нежная риба з болгарським перцем-крок 1

Філе риби (у мене тилапія) посолити, поперчити, викласти на деко.



Нежная риба з болгарським перцем-крок 2

Болгарський перець помити, очистити від насіння і серцевини, нарізати смужками. Викласти перець на філе риби.



Нежная риба з болгарським перцем-крок 3

Майонез змішати з кетчупом.



Нежная риба з болгарським перцем-крок 4

Рожевим соусом полити перець.



Нежная риба з болгарським перцем-крок 5

Присипати тертим сиром.



Нежная риба з болгарським перцем-фінал

Запікати в духовці до золотого кольору (ококло 20-30 хвилин). Посипати дрібно рубаним кропом. Подавати до столу.

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок