Рулети з форелі з сиром

Страви з риби

Рулети з форелі з сиром

Інгредієнти



    Інгредіенти
  • Форель на шкірі (або сьомга) - 700 г

  • Сир (краще напівтвердий) - 100 г

  • Чорний мелений перець за смаком

  • Сіль - за смаком

  • Кріп - невеликий пучок

  • Рослинна олія - для смаження

  • .

  • .

  • .




Рецепт приготування рулетів з форелі з сиром


Рулети з форелі з сиром-крок 1

Взяти великий шматок філе, приблизно 30 х 15 см (довжина х ширина). Філе почистити від луски, видалити кісточки. Зрівняти товщину шматка, зрізавши верх. (З останків шматка можна зварити Вершковий суп з сьомгою або Пасту з сьомгою у вершковому соусі).



Рулети з форелі з сиром-крок 2

Укласти філе риби шкірою вниз, посолити, поперчити, присипати дрібно рубаним кропом.



Рулети з форелі з сиром-крок 3

Натерти сир на тертці. Посипати рибу сиром, залишаючи краї вільними. (У мене тертого сиру не вистачило, тому я ще додала скибочки плавленого сиру).



Рулети з форелі з сиром-крок 4

Згорнути філе рулетом вздовж тулуба риби, починаючи від хвоста. Закріпити зубочистками. Загорнути у фольгу і прибрати в морозильну камеру години на 2, щоб рулет «схопився».



Рулети з форелі з сиром-фінал

Коли рулет трохи підмерзне, нарізати його гострим ножем на скибочки товщиною в 1-1,5 см. На розпеченій сковороді на олії обсмажити кожен шматочок з обох боків до готовності. Кришкою накривати рибу під час смаження не треба, вона і так дуже швидко готуватися. При бажанні міні рулетики можна запекти в духовці при температурі 180 С градусів. Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок